Heti horoszkóp 2018. augusztus 20. – augusztus 26. – Új dolgok vannak készülőben

Horoszkóp minden héten

2018.08.19. 18:30

Mérleg - heti horoszkóp

A hét elején egy találkozás lesz az, ami felborzolja a kedélyeket és dob egy hatalmas követ az érzelmi életed állóvizébe. Ha kapcsolatban élsz, akkor okozhat némi feszültséget a dolog és adott esetben nem is alaptalanul. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor kiderülhet, hogy az illető, aki mágnesként elkezdett vonzani egyben a lelki társ címre is pályázhat. Az előtted álló néhány napban sok minden kiderül majd.

A hétvége programjaira mélyreható kihatással bír majd az a pár nap, amin most túl vagy. Ha feszültség, féltékenykedés, birtoklási vágy kerül napirendre a kapcsolatodban, akkor rémálommá is válhat az a pár nap. Ha így alakul, akkor döntést kell hoznod, mégpedig hamar. Ha viszont ez a hétvége romantikus és problémamentes lesz, akkor szép reményekkel tekinthetsz a jövőbe.

Skorpió - heti horoszkóp

A hét eleje az optimizmus és a szeretet jegyében telik majd. Ha javítanál a kapcsolatodon valakivel, akkor erre most remek alkalom kívánkozik. Ha társat keresel, vagy csak bővítenéd a kapcsolatrendszeredet, akkor is most vágj bele. Új kapcsolatokhoz új ruhák is dukálnak, úgyhogy vedd a nyakadba a boltokat és frissítsd fel a ruhatáradat!

A hét közepe a véletlen találkozások ideje lehet számodra. Egy új ismeretség most alkalmat ad számodra arra, hogy egy egészen új oldaladról mutatkozz meg és kipróbálj valami izgalmasat, melyet eddig nem mertél. Könnyen lehet, hogy felkelti az érdeklődésed valami, amelyről azután több információt is be szeretnél szerezni. Rajta, kutass, tanulj!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.