Heti horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. – Amikor új helyzet áll elő

Horoszkóp minden hétre

2018.08.26. 19:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy régi barátságból váratlanul ígéretes üzleti kapcsolat lehet. A dolog hátulütője azonban, hogy a barátság és az üzlet ritkán fér meg egymással hosszú távon, így megvan az a veszély, hogy az üzlet tönkretesz egy régi jó személyes kapcsolatot. Döntsétek el, hogy vállaljátok-e ezt a nem kevés kockázatot.

A hét második felében szükséged lehet egy társra, akinek elmesélheted a bánatodat, vagy az örömedet. Hogy végül melyiket, azt a hét elejének eredményei döntik el. Ha hallgattál a megérzésedre, akkor valószínűleg semmitől sem kell tartanod.

Halak – heti horoszkóp

A hét elejének hangulatát meghatározza, hogy mekkora sikerrel jársz egy az üzlettel kapcsolatos probléma megoldásában. Ez erős hatással lesz a magánéletedre is, mivel a kettőt nehezen tudod fejben elválasztani egymástól. Ha nem jól megy az üzlet, az a magánéleti hangulatodra is erős befolyással van.

A hét végére minden gondod megoldódik és végre felszabadultan élvezheted az életet a pároddal. Mivel időközben anyagilag is megerősödtél, egy kicsit nagyvonalúbb tervekkel is előállhatsz partnerednek a hét végére. Lehet, hogy el kellene utaznotok valahová.

.