Heti horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. – Amikor új helyzet áll elő

Horoszkóp minden hétre

2018.08.26. 19:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején vigyáznod kel arra, hogy egy családi feszültséget nehogy túlreagálj. Ne próbálj meg mindent magadra venni, amennyire tudsz, maradj ki a dologból. A legvalószínűbb, hogy a dolog megoldódik úgy is, hogy neked nem kell közbe avatkoznod.

A hét második felében a pénzügyeiddel kapcsolatban lesz egy kis elintéznivalód, de különösebb stresszt nem fog okozni. A hét végére viszont nyugodtan tervezhetsz egy kis kikapcsolódást, aminek valószínűleg az intimitás is fontos része lesz majd.

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmas lehet az esetleges kapcsolati problémáid kezelésére, így érdemes most kezdeményezned ilyesmit, ha szükségét érzed. Ha a munkádban a jelenleginél előnyösebb pozíciót, vagy fizetésemelést szeretnél kérni, arra is alkalmas ez az időszak. Önbizalmad és kiegyensúlyozottságod az emberek értékelni fogják.

A hét második fele szellemileg megterhelőbb lehet az átlagnál, mivel rengeteg papírmunka és intézni való vár rád. Találkozókkal, megbeszélésekkel és élénk levelezéssel telhetnek a napok és ha vételben, vagy eladásban gondolkodsz, most itt az alkalom az előnyös üzletkötésre is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.