Heti horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. – Amikor új helyzet áll elő

Horoszkóp minden hétre

2018.08.26. 19:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét eleje feszültséggel indulhat, mivel a szeretteid nem támogatnak valamiben, ami fontos számodra és még az is lehet, hogy valamelyikük megpróbálja megakadályozni, hogy a dolgok a terveid szerint alakulnak. Próbáld a dolgokat higgadtan kezelni és vedd figyelembe, hogy amit tettek, féltésből és gondoskodásból tették. Persze ez nem fog téged megakadályozni abban, hogy a saját fejed után menj.

A hét végén egy baráti összejövetelre leszel hivatalos, ahol kizárólag személyes témákkal fogtok foglalkozni. A fő téma természetesen a család lesz, mivel kapcsolatban mindenkinek megvannak a saját kis történetei. A tiéd most különösen mulatságos lehet.

Bak – heti horoszkóp

A munkád és a magánéleted kiegyensúlyozottsága már szinte garancia arra, hogy szinte minden sikeresen alakuljon az életedben. Most jó alkalom adódik, hogy bővítsd a szakmai tudásodat és új személyes kapcsolatokat hozz össze egyszerre, mivel egy rendezvényre kaptál meghívást. Az eseményen azonban körültekintőnek kell lenned, mert egy találkozás érzelmileg mindent felboríthat benned.

A hét vége komoly gondolkodást és intenzív beszélgetéseket hozhat, melyek során titkok kerülhetnek a felszínre. Most szükséged lesz erőteljes meggyőző képességedre is ahhoz, hogy az igazadról meggyőzd a másik felet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.