Heti horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. – Amikor új helyzet áll elő

Horoszkóp minden hétre

2018.08.26. 19:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét eleje alkalmas megbeszélésekre, üzleti találkozókra és szerződések megkötésére. Ha valamit vennél, vagy eladnál, akkor most jó ajánlatok közül válogathatsz. Ha van olyan téma, amely fokozottan érdekel, akkor érdemes most belefognod annak mélyebb megismerésébe és ha szükséges hozzá, itt az ideje, hogy tanulással egészítsd ki a tudásodat.

A hét második felében remek meggyőzőerővel rendelkezel majd, így ha valakit bevonnál az üzletbe, vagy eladnál neki valamit, akkor most érdemes megpróbálnod. Lelkesedésed és józan érvelésed most mindenkire hatással lesz, ha akarsz most akár még homokot is el tudsz adni a sivatagba.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében remek problémamegoldó képességeddel új helyzetet teremthetsz magad körül és kivívhatod a környezeted elismerését is. Kiegyensúlyozott érzelmi állapotod mindenkire hatással lesz körülötted, de lesz valaki, akire különösen erősen hat a varázsod. Vele az eddiginél is bensőségesebb kapcsolatot alakíthatsz ki.

A hét második fele a boldogság időszaka lesz, szinte ellenállás nélkül haladsz egy remek hétvége felé és úgy tűnik, semmi sem veszélyezteti a terveidet. Egy jó lehetőség kihasználásával ráadásul extra bevételhez is juthatsz, ami lehetőséget teremt arra, hogy egy eddig nem tervezett utazást is megengedj magadnak a közeljövőben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.