Heti horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. – Amikor új helyzet áll elő

Horoszkóp minden hétre

2018.08.26. 19:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első alkalmas lehet a vásárlásra, de érdemes óvatosan kezelni a pénzügyeket, mivel a meggondolatlan pénzköltésnek később komoly következményei lehetnek. Óvakodj a hitelre vásárlástól, ha valamire nincs elég pénzed, akkor azt ne vedd meg. A hét közepén játékos flörtbe keveredhetsz egy ismeretlennel, akitől ajándékot is kaphatsz.

A hét végén egy régi sebed gyógyul be azzal, hogy valakivel meghitt beszélgetést folytatsz majd és rendezni tudod a kapcsolatotokat. Néha csak pár jó szó és egy ölelés kell és bármilyen dráma hullámai elülnek.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején jó hírt kapsz, mely hatására pozitívan látod a jövődet. Most ideális az alkalom arra, hogy magad körül rendet rakj és az elavult dolgaidat leselejtezd. A hét közepén egy kisebb utazás vár rád, melynek során olyan emberekkel találkozhatsz, akik segíthetnek a céljaid gyorsabb elérésében.

A hét végét optimistán várhatod, hiszen szerencsés időszakon vagy túl, így nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kis lazítást, még ha ez egy kis extra költséggel jár, akkor is. Persze nem szabad túl mohónak lenned, csak annyit költs, amennyit még könnyedén ki tudsz fizetni. Nem lenne jó adósságokkal kezdeni a jövő hetet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.