Heti horoszkóp 2018. szeptember 17. – szeptember 23. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

2018.09.16. 19:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején pozitív és harmonikus érzelmek irányítanak az életedben. Előtérbe kerül a bizalom és most tiszta lappal kezdhetsz bele egy új kapcsolatba. Összpontosíts a pozitív dolgokra és a zavaró tényezőket most hagyd figyelmen kívül. Valaki a támogatásodat kéri egy ügyben, amit nyugodtan megadhatsz neki.

A hét második felében több időt kell töltened az íróasztal mögött, mivel foglalkoznod kell a hivatalos ügyeiddel. Egy régebbi kockázatos döntésed eredménye pozitív lesz, így most megnyugodva kezdhetsz tervezni valami újat az életedben.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején egy kisebb szabálysértést követhetsz el, ami főleg a figyelmetlenségednek lesz a következménye. Talán egy parkolási bírság, vagy egy késedelmi díj felszámítása okoz számodra bosszúságot. Az ilyesmi dühítő tud lenni, mivel teljesen felesleges kiadás, amely ráadásul elkerülhető lett volna.

A hét második felében a józan eszedre kell hallgatnod, amikor valaki egy általa hatalmas lehetőségként jellemzett dologra kíván rávenni. Hallgasd végig, majd légy határozott és ne hagyd magadat becsapni. A hét végén valamely célod finomhangolásra szorul, mivel a külső körülmények időközben megváltoztak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.