Heti horoszkóp 2018. szeptember 17. – szeptember 23. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

2018.09.16. 19:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon elfoglalt leszel és a gondolataidat is teljesen leköti a munka. Találkozók, megbeszélések, döntések kavarognak a fejedben, ami megnehezíti a koncentrációt. Légy következetes és oszd be jól az idődet. Ha most szerződést írsz alá, légy különösen gondos. Egy figyelmetlenségnek később nagy ára lehet.

A hét második felében már zökkenőmentesen történnek körülötted a dolgok. Kényelmesebben alakíthatod az idődet és több lehetőséged lesz a magánéletre is. Egy döntő fontosságú beszélgetés vár rád ezekben a napokban, melynek során meggyőzőnek kell lenned.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a csavaros eszedre és a gyors gondolkodásodra lesz szükséged ahhoz, hogy egy helyzeten felülkerekedj. Ha valamiben megállapodsz valakivel, arról készíts írásos feljegyzést, ami később döntő fontosságú lehet. Ugyanígy járj el, ha információt osztasz meg valakivel. Fontos a bizalom, de most az nem biztos, hogy elegendő.

A hét második felében akadályokba ütközhetsz, amely főként mások negatív hozzáállásának eredményeképpen jönnek létre. Próbálj ügyelni a reakcióidra és a szavaidra, nehogy olyasmi csússzon ki a szádon, amit később megbánnál. Fontos tárgyalásokat ne bonyolíts, döntéseket a jövő hétig ne hozz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.