Heti horoszkóp 2018. szeptember 17. – szeptember 23. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

2018.09.16. 19:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején előbújik belőled lázadó természeted és erős késztetést érzel arra, hogy szabályokat hágjál át. Akármilyen erős is az érzés, mindig gondolj közben a várható következményekre és ennek fényében mérlegelj, megéri-e ez az egész. Próbáld meg más módon levezetni a benned felgyülemlett feszültséget.

A hét második felében okos kompromisszummal felülkerekedhetsz egy nehézségen, ami sokkal jobb választás lesz, mintha ragaszkodnál egy állásponthoz és vitába bonyolódnál. Néha egy okos lépés hátra, később több utat enged előre.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején erős érzelmi nyomás alatt lehetsz, ami egy családi konfliktussal kapcsolatos. Nem valószínű, hogy el tudod rejteni az emberek elől az érzéseidet, így a külvilág számára is látható lesz, hogy valami problémával küszködsz.

A hét második felében alkut kell kötnöd annak érdekében, hogy egy régóta húzódó ügy végére pont kerüljön. Ezzel kapcsolatban papírmunka, üzenetek és e-mailek sokasága vár rád. A hét végére enyhül körülötted a légkör és végre elkezdhetsz terveket kovácsolni a jövőre nézve. Hogy ebben melletted ki kap szerepet, azt a jövő dönti el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.