Heti horoszkóp 2018. szeptember 17. – szeptember 23. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

2018.09.16. 19:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején olyan súlyos dilemma elé kerülhetsz, amely miatt talán át is kell értékelned pár dolgot, amit eddig a világról gondoltál. Ha szembesülünk azzal, hogy valaki, vagy valami nem az, amit eddig hittünk róla, akkor az mindig traumához vezet. Neked most arra van szükséged, hogy önmagadat és szeretteidet elhelyezd ebben a világban. Nehéz döntések várnak rád a közeljövőben.

A hét második fele a döntésekről szól. Jó alkalom lesz arra, hogy megoszd gondolataidat a családoddal és közösen határozzátok meg, merre tovább. Az biztos, hogy közösen többre mentek és az is, hogy sikerrel vesztek minden akadályt végül.

Halak – heti horoszkóp

A hét elején erős érzelmekkel reagálhatsz a stresszes helyzetekre, különösen igaz lehet ez a családi ügyekre. A lappangó feszültségek most a felszínre buknak és könnyen lehet, hogy egy személyes kapcsolatod is megsínyli ezt. Próbáld kordában tartani az érzelmeidet.

A hét közepére enyhülnek a feszültségek és megkezdődhet a konszolidáció. A viharos napok véget érnek és a hét végére már talán te is nevetni tudsz a hét eleji nehézségeken. Most jó alkalom adódik, hogy az otthonod szépítésével, vagy felújításával foglalkozz. Ennek költségei is lesznek, amit érdemes jól megtervezni előre, nehogy később meglepetés érjen.

.