Heti horoszkóp 2018. szeptember 17. – szeptember 23. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

2018.09.16. 19:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején egy magánéleti súrlódást kell megoldanod, de sikerrel veszed az akadályokat. Vesd be ellenállhatatlan mosolyodat és légy barátságos a feszültség ellenére. Ezekben a napokban az életed egyik legszemélyesebb területén jelentkezik probléma, amelynek orvoslása nem tűrhet halasztást. Ha a gond orvosi jellegű, akkor ne habozz azonnal cselekedni.

A hét második felében meg kell védened magadat egy támadás ellen. Az illető, aki ellened áskálódik, nagyon másképpen látja a világot, mint te és az érdekei most úgy kívánják, hogy te legyél a célpontja. Nem kell hagynod magadat, hiszen az igazság és a becsület a te oldaladon áll.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében segítséget kapsz, így a tervezettnél sokkal gyorsabban sikerülhet befejezned valamit. A felszabaduló időben pihenhetsz is, de lehet, hogy jobban tennéd, hogy kihasználnád az időt, hogy előre dolgozz. Kihasználhatod az időt arra is, hogy képezd magadat egy olyan területen, amelyben a tudásod kívánnivalót hagy maga után.

A hét vége felé egy félreértés miatt belefuthatsz egy kisebb perpatvarba, amelyben, ha nem vigyázol, elfajulhatnak a dolgok úgy, hogy az eredeti vita lesz a legkisebb baj. Vigyázz arra, kinek, mit és hogyan mondasz és ha teheted inkább maradj ki az egészből. A hét végén egy fontos jogi procedúra előkészületeit kell megtenned.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.