Heti horoszkóp 2018. október 15. – október 21. – Konfliktusok mindenütt

Horoszkóp minden hétre

2018.10.13. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején konfliktus keletkezhet a munkával kapcsolatos terveid és a magánéleted között. Ezek összeegyeztetése mindig nagy feladat, de te most olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben súlyos döntéseket kell hoznod. Légy tapintatos, kerüld a konfliktust, de ne menj bele olyan kompromisszumba, aminek a vége egy mindenki számára csak egy felemás megoldás.

A hét második felében talán kissé érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, és talán a kelleténél is ingerültebben reagálsz bizonyos helyzetekre. Bármennyire is nehéz a dolog, próbálj meg nyugodt maradni és ha teheted, kerüld a közösséget. Valószínűleg most pár nap nyugalomra lenne szükséged. Teremtsd meg magadnak!

Halak – heti horoszkóp

A hét elején legyél közlékenyebb a szeretteiddel és fejezd ki az irántuk érzett szeretetet is. Jó alkalom adódik most arra, hogy a helyére tegyél dolgokat és őszintén kiterítsd a kártyáidat. Ha olyan terveid, céljaid vannak a partnereddel, melyeket még nem mondtál el neki, akkor most azt nyugodtan megteheted. A válasz számodra is megnyugtató lesz.

A hét második fele alkalmas lehet nagy romantikus tervek szövögetésére, melynek során egy nagyobb utazás, vagy egy költözés is felmerülhet. Ügyelj azonban arra, hogy álmaid és a terveid összhangban legyenek a realitásokkal, különben a nagy tervezgetésnek egy méretes csalódás lehet a vége.

daily horoscope -

.