Heti horoszkóp 2018. október 15. – október 21. – Konfliktusok mindenütt

Horoszkóp minden hétre

2018.10.13. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején egy meggondolatlanságod kényelmetlen helyzetbe keverhet, így most különösen ügyelj arra, hogy a mondataid és a tetteid összhangban legyenek egymással. Ha viszont beüt a konfliktus, akkor ne próbálj meg ellépni előle. Jobb, ha a dolgot egyből feloldod azzal, hogy őszintén elismered a hibádat. Ne próbáld meg kifogásokkal védeni a védhetetlent.

A hét második felében is nagy az esély egy drámára körülötted, de ennek valószínűleg nem leszel részese, csak akkor, ha kinyilvánítod a véleményedet az ügyben. Ezt viszont csak akkor tedd meg, ha még nem volt eleged a héten a konfliktusokból. Talán jobb lenne hátradőlnöd és élvezni a műsort.

A hét végén egy találkozás új irányba vihet néhány dolgot az életedben.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején kerüld el a stresszhelyzeteket, inkább a harmóniát és az együttműködést keresd a kapcsolataidban. Ha negatívan állnak hozzá a dolgaidhoz, azt se viszonozd haraggal, mosolyogj és kedvesen válaszolj a megjegyzésekre. Ez zavaró lesz annak, aki más reakciót várt tőled, de ez legyen az ő baja.

A hét második felében fogékony lehetsz a művészetekre és a kreatív gondolatokra egyaránt. Ebben az időszakban különös lélekgyógyító hatást kelt benned a zene és a költészet, így szervezz magadnak olyan programokat, ahol ezzel kapcsolatos élményben lehet részed.

A hét vége harmóniában és szeretetben telik, amire szükséged is van, mivel az azután következő időszakban új kihívások elé nézel majd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.