Heti horoszkóp 2018. október 15. – október 21. – Konfliktusok mindenütt

Horoszkóp minden hétre

2018.10.13. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején a külsőd hangsúlyos szerepet kap, így törődj vele kiemelten. Ha ezért most tenned is kell, esetleg fel kell frissítened a ruhatáradat, akkor ne késlekedj. Az eredmény önmagáért beszél majd, hiszen egy tárgyalás, vagy szerződés kimenetele nagyban függ attól, hogy milyen a fellépésed. Néha lehet mondani, hogy pénzkidobás a ruhaneműk vásárlása, de most számodra biztosan nem lesz az.

A hét második felében nagy lendülettel kezdj bele abba az új projektbe, amely előtted áll, de vigyáznod kel arra, hogy mekkora darab követ akarsz egyszerre megmozgatni. Lehet, hogy nem a legnagyobbal kellene kezdeni, különösen akkor, ha vannak olyanok a környezetedben, akik örülnének, ha szenvedni látnának téged. Ne adj esélyt nekik.

A hét vége viszont már szóljon intenzíven a magánéletről. Partnerednek mindenesetre fel kell kötnie a nadrágot, ha lépést kíván tartani veled.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét eleje megfelelő időpont lehet számodra arra, hogy valaki iránt kifejezd az érzéseidet. Ha megbecsülünk, vagy szeretünk valakit, arról nem árt néha őt is értesíteni, nem mindenki tud olvasni könnyedén a jelekből.

Ez persze nem csak a pozitív érzésekre igaz. Ha konfliktust kell vállalnod azzal, hogy kifejezed a nemtetszésedet is, akkor most azt is megteheted.

A hét második felében szükséged lehet a kreativitásodra, mivel egy kisebb veszély elhárítása nem biztos, hogy sikerül hagyományos módszerekkel. Szerencsére ezért neked igazán nem kell a szomszédba menned, így egy rögtönzött problémamegoldással könnyedén úrrá lehetsz a helyzeten.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.