Heti horoszkóp 2018. október 15. – október 21. – Konfliktusok mindenütt

Horoszkóp minden hétre

2018.10.13. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején kedvességgel és udvarias hozzáállással meg fogsz tudni oldani egy problémát, ami nem csak számodra, hanem a környezeted számra is megnyugvást hozhat. Könnyen lehet azonban, hogy ezzel a tudtodon és akaratodon kívül valami komolyabb dolgot is előkészítettél, ami később hatással lehet a karrieredre és a magánéletedre egyaránt.

A hét második felében egy sikeres szakmai együttműködést tudsz kialakítani valakivel, akivel eddig versenytársak voltatok, de a kapcsolat valószínűleg nem áll meg a munkakapcsolat szintjén. Egy hosszabb barátságnak is az alapja lehet. Az illető fontos szerepet tölthet be a jövőben, az életedben.

A hét végén körülötted családi konfliktus alakulhat ki, amiben csak annyira vegyél részt, amennyire nagyon szükséges.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy megfelelő időben és megfelelő helyen elmondott mondattal megfordíthatsz egy kedvezőtlen folyamatot, ami nem csak számodra lesz előnyös, hanem a környezeted elismerését is kiválthatod, mivel tőled nem számítottak ilyen kiállásra. Ha valami más is nyomja a lelkedet, akkor most lesz itt az ideje, hogy előállj vele.

A hét második felében egy kicsit másképpen alakulnak majd körülötted a dolgok, mint azt előzőleg eltervezted. Ez nem jelent szükségképpen negatívumokat, inkább azt, hogy egy sokkal átfogóbb és hosszabb távú változás részese lehetsz a jövőben.

A hét végén egy vitának a kimenetele azon múlik majd, hogy te melyik oldalt támogatod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.