Heti horoszkóp 2018. október 15. – október 21. – Konfliktusok mindenütt

Horoszkóp minden hétre

2018.10.13. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején kissé magadba forduló lehetsz és nem biztos, hogy kedved lesz más emberek problémájával foglalkozni. Passzív magatartásod talán furcsa lesz egyeseknek és némi ellenérzést is szülhet, de végül biztosan megértik majd, hogy ma inkább a saját dolgaid kötnek le. Olyan reakciót azonban kerülj, amelyet később talán megbánsz.

A hét második felében felszabadul belőled minden gátlás, életerő és bátorság veszi át a helyét. Itt az alkalom, hogy növeld a napi testmozgás adagodat és ha még belefér, akár új edzésformákat is kipróbálj.

A hét végén egy régi konfliktus feloldása vár rád, ebben segítséged lehet az a karizma és személyes varázs, amely belőled most sugárzik.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején szükséged lehet a diplomáciai érzékedre egy konfliktus során. Még ha nem is értesz egyet mindennel, könnyen lehet, hogy most érdemes lenne a hallgatást, vagy a félrenézést választanod, mivel egy nyílt harc számodra kedvezőtlen kimenetellel érne véget. Ha viszont mindenképpen küzdenél, keress szövetségeseket.

A hét második felében lelki segítséget kell nyújtanod valakinek, aki bajba került és egyedül nehezen tudna túljutni a válságán. A szavaid most gyógyítóan hatnak rá, de vigyáznod kell, nehogy akár jóakaratból is tévútra vidd az illetőt, vagy rossz tanácsot adj neki.

A hét végét nem biztos, hogy pihenéssel tudod tölteni, mivel egy váratlanul felmerülő családi probléma elhárításában számítanak rád.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.