Heti horoszkóp 2018. október 8. – október 14. – Új kezdet, új remények

Horoszkóp minden héten

2018.10.06. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején viszonylag kevés erőfeszítéssel érhetsz el jó eredményeket a munkádban, úgyhogy használd ki ezt az időszakot rendesen. Saját magaddal is törődj. Már régóta fontolgatod, hogy átállj egy új étrendre, de ez idáig nem sikerült. Akkor most vágj bele ebbe is! Ha pedig van valakivel a családban egy lezáratlan vitád, most megteheted a kezdő lépést. Legyél te a kezdeményező fél!

A hét második felében a magánéletedben egy versenyhelyzet alakulhat ki, úgy érzed, hogy kettészakadsz, és nem tudsz dönteni két lehetőség között. Jó érzés, ha ennyire akarnak, de nem könnyű helyesen választani néha.

A hét végére tervezz be egy komolyabb testedzést is. Ez segít felszabadultabban gondolkodni és az egészséged szempontjából is hasznos.

Halak – heti horoszkóp

A hét vegyes érzelmekkel indul számodra, mivel úgy érzed, hogy képtelen vagy lazítani és harmóniát találni valamely közeli hozzátartozóddal kapcsolatban. Vele állandó a feszültség és bizonytalan szinte minden beszélgetés kimenetele. Gondolkodj el azon, hogy érdemes-e rendszeres kapcsolatot ápolni az illetővel. Ez az időszak amúgy is alkalmas valami új bevezetésére és valami régi kidobására az életedben.

A hét második felében nem lesz túl izgalmasak a napok. Számlák, papírmunkák és néhány unalmas találkozó nem lesz túl felvillanyozó számodra. A hét vége felé azonban találkozhatsz egy izgalmas ismeretlennel, akitől még az is kitelik, hogy felforgatja az amúgy nyugalmas életedet. Olyannyira, hogy hajlamos leszel elfeledkezni még a régi barátokról is.

A hét végén ünnepelni fogsz, de hogy kivel, az még kétséges. Sok múlik a megelőző napok eseményein.

.