Heti horoszkóp 2018. október 8. – október 14. – Új kezdet, új remények

Horoszkóp minden héten

2018.10.06. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele ideális arra, hogy valamely területen önfejlesztő tevékenységeket végezz. Ez lehet valamilyen technikának az elsajátítása, egy új étrend bevezetése, vagy valamilyen mozgással kapcsolatos tevékenység végzése is. Ha le kellene szoknod valamiről, vagy valamit szeretnél eltüntetni az életedből, akkor erre is kiváló lehet ez az időszak.

A hét közepén az aktivitásod a heti csúcspontjára ér, amitől emelkedhet a benned lévő feszültség. Ennek levezetésére remek mód, ha szervezel a párodnak egy romantikus programot, némi testmozgással vegyítve. Ebben most igazán érdemes kreatívnak lenned.

A hét végére valószínűleg már lesz mit kipihenned és az is lehetséges, hogy azt a pár napot nyugalomban töltenéd az otthonodban, kerülve a nagyobb társaságot.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején a Hold pozitív hatással lesz rád, ami erőt adhat arra, hogy néhány olyan dolgot megpróbálj elhagyni az életedből, ami negatívan hat rád. Lehet ez egy egészségtelen életmód, valamely rossz szokás, de megszabadulhatsz egy olyan embertől is, aki csak az energiádat rabolja és rendszeresen belőled táplálkozik.

A hét második felében szükséged lehet a józan ítélőképességedre és a szervezői készségedre is. A kapcsolatrendszeredet felhasználva most egy remek üzleti lehetőség néz ki számodra, de az óvatosság ezúttal sem fog ártani, hiszen mint mindig, az ördög a részletekben van elbújva. Praktikus lenne, ha fokozatosan, kis adagokban kezdenél hozzá ehhez.

A hét végén villámcsapásként érhet egy felismerés valakivel kapcsolatban, akire eddig egy rózsaszín szemüvegen keresztül néztél.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.