Heti horoszkóp 2018. október 8. – október 14. – Új kezdet, új remények

Horoszkóp minden héten

2018.10.06. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét elején megnövekedik benned az igény arra, hogy az életed bizonyos elemein változtass. Ha komolyan gondolod a dolgot, akkor könyörtelennek kell lenned önmagaddal szemben és húznod kell egy éles határvonalat a régi életed és az új között. Ha pedig eldöntötted, tedd is meg. Ne csak próbáld, hanem vidd végig a változást az életeden.

A hét második felében egy erős ellenféllel kell majd szembe nézned, ami nem valami szörnyeteget jelent, inkább valamelyik hivatalban támad elintézni valód. Ha nem akarsz retorziókat, vagy egy esetleges büntetést, akkor nagyon oda kell most figyelned, hogy mit mondasz, vagy teszel. Ha minden elintéztél, akkor fellélegezhetsz, mert egy darabig a közelébe sem kell menned ezen intézménynek.

A hét végén mi mást tennél, mint lazítanál. Tedd ezt most baráti körben, ahol most egy kellemes meglepetés is érhet.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét elején egy számodra fontos kapcsolatodban történik némi változás. Talán versengés alakul ki köztetek egy témában, vagy az is lehet, hogy egy harmadik kerül a képbe. Ha nem akarsz hátrányba kerülni, fel kell egy kicsit turbóznod magadat. Sport, egészséges életmód és a káros szenvedélyek elhagyása jöhet szóba. Most derül ki igazán, mennyire fontos számodra a saját életed és az a bizonyos személy.

A hét második felében egy döntést kell meghoznod, mely lehet családi és üzleti természetű is. Lehet, hogy egy hosszú távú kötelezettséget is vállalnod kell, ami azt feltételezi, hogy megbízható vagy és mások is annak tartanak. Ha meg akarsz felelni az új elvárásoknak, az életedet ezentúl ehhez kell igazítanod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.