Heti horoszkóp 2018. október 8. – október 14. – Új kezdet, új remények

Horoszkóp minden héten

2018.10.06. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét elején belső egyensúlyodnak köszönhetően harmonikusan alakul a kapcsolatod a környezeteddel. A nyugalom, ami ezt kíséri, alkalmassá tesz arra, hogy új célokat fogalmazz meg magad számára. Ha egy új étrendet szeretnél elkezdeni, netán új edzésprogramra állnál át, akkor ez az ideális időszak a váltásra. Ha el kell hagynod valamely rossz szokásodat, például dohányzás, akkor most érdemes elkezdened, leszokni. Ezen dolgok sikere mindig a te fejedben dől el. Most rend van benne, használd ki!

A hét második felében szükséged lesz minden akaraterődre, hogy kontroll alatt tartsd magad körül a dolgokat. Egy esemény, vagy egy személy olyan változásokat indíthat be körülötted, hogy azonnal cselekedned kell. Lehet, hogy néhány dologban kompromisszumot kell kötnöd, de csak olyasmiben szabad, ami nem veszélyezteti a hosszú távú terveidet.

A hét végén egy szeretett ember kellemes meglepetést okoz neked.

Rák – heti horoszkóp

A hét elején kihívások elé kerülsz, mivel valaki szinte támadást indít ellened és arra kényszerít, hogy megvédd magadat, vagy egy kapcsolatodat és bizonyítsd a rátermettségedet. Lehet, hogy szélsőséges megnyilvánulások is előfordulnak majd abban a harcban, ami kettőtök között folyik majd. Nem kell félned, beleállnod a dologba, mivel neked áll a zászló és utólag csak egy elkeseredett próbálkozásnak fog tűnni az illető viselkedése.

A hét második felében tiszteletet és hűséget kapsz a környezetedtől, ami arra sarkall majd, hogy a jelenleginél is jobban megbecsüld, amid van. Vesd bele magadat a munkába, hiszen most még az olyan, amúgy unalmas, munkák is örömet okozhatnak számodra, mint a papírmunka.

A hét végén valami olyanban lehet részed, amire nem vagy felkészülve. A párod, vagy valamelyik családtagod gondoskodik róla, hogy ne unatkozz ezekben a napokban.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.