Heti horoszkóp 2018. október 8. – október 14. – Új kezdet, új remények

Horoszkóp minden héten

2018.10.06. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében haladást érhetsz el több olyan dologban is, amely az életed fontos részét képezi. Az előrelépés azt is jelenti, hogy a jövőben felelősségteljesebben kell élned, mert már nem csak önmagad, hanem a környezeted felől is nagyobb az elvárás. Ha nem szeretnél felsülni, néhány dologban változnod kell. Van egy rossz szokásod igaz? Na, attól meg kell szabadulnod. Nem lesz könnyű, de megéri.

A hét második felében a szerelmi viszonyaid terén lehet egy kis kuszaság, mivel egy kísérleted, amely arra irányul, hogy valamiben változást érj el a párodnál, kudarcba fullad. Előfordulhat, hogy most szükséged lesz egy kis támogatásra, melyet egy régi barát adhat meg neked. Innentől viszont nyitottabbá válik a kérdés, mi lesz a szerelmi életeddel.

A hét végén szórakozni menj. Ez egyrészt gyógyír a lelki szenvedésre és lehetőség arra is, hogy egy új fejezet kezdődjön.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején megelégeled, hogy valaki már egy ideje nyomás alatt tart téged. Vágd le magadat ebből a láthatatlan béklyóból és kezdd el magad irányítani a sorsodat. Lehet, hogy ennek érdekében most kíméletlennek tűnő döntéseket kell meghoznod, de hidd el, hogy nagy változásokat csak drasztikus megoldásokkal lehet elérni.

A hét második felében nyíltan és becsületesen kell képviselned az álláspontodat egy ügyben még akkor is, ha ez súlyosan érinti a környezeted egy tagját. Ha valakivel közölnöd kell valamit, tedd meg még akkor is, ha ez súlyosan megterhelheti a kapcsolatotokat. Néha sokkal jobb egyben lenyelni az orvosságot, mint apróbb dózisokban adagolni.

A hét végére annyira kimerülsz majd, hogy gondoskodnod kell arról, hogy valamennyit visszatölts magadba az elvesztett energiából. Légy óvatos, kivel töltöd ezeket a napokat, nehogy a végén még jobban lecsapolják a töltés belőled.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.