Heti horoszkóp 2018. november 26. – december 2. – Néha kell a taktika is

Horoszkóp minden hétre

2018.11.24. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele optimizmust és boldogságot hoz számodra. Örömödet leled mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben. Ha egy fontos megmérettetésre készülsz, akkor most jó eséllyel kedvező eredménnyel zársz, ha pedig valami újba kezdesz, jó esély van arra, hogy sikerre vidd.

A hét második felében magánéleti válság alakulhat ki a környezetedben, ami a hét legvégére jelentősen felerősödhet. Lehet, hogy most okosabb lenne kompromisszumra törekedned, esetleg elgondolkodnod egy taktikai visszavonulás lehetőségén. Ha pedig teheted, maradj ki teljesen a dolgokból és töltsd el ezeket a napokat magadban. >>> Napi horoszkópok itt!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében kitartással és erős ambíciókkal még a legnehezebb feladatokkal is könnyedén megbirkózol majd még akkor is, ha egy szűk idő és költségkeret erősen megköti a kezedet. Ezekben a napokban jó alkalom adódik arra is, hogy valami olyasmivel lepd meg magadat, amire már régóta vágysz.

A hét második felében egy pénzügyekkel kapcsolatos feszültség okoz izgalmakat a környezetedben. Ha a dolog téged nem érint közvetlenül, akkor igyekezz kimaradni a dolgok sűrűjéből, ha pedig benne vagy a slamasztikában, akkor próbálj segítséget kérni, hogy kimássz belőle. Kerüld a kockázatos megoldásokat, azok bár rövidtávon segítenek, hosszabb távon csak még mélyebb gödörbe löknek. >>> Napi horoszkópok itt!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.