Heti horoszkóp 2018. november 26. – december 2. – Néha kell a taktika is

Horoszkóp minden hétre

2018.11.24. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében a szerencse is melléd áll, így lesz lehetőséged arra, hogy sikeresen befejezz valamit, amivel már régóta meggyűlt a bajod. Az időt és a felszabaduló energiát most fordítsd végre arra, hogy önmagaddal is többet foglalkozz, de közben ügyelj arra, hogy túlzásokba ne ess. Vigyáznod kell most arra is, hogy ne légy meggondolatlan és ne dőlj be valakinek, aki egy soha vissza nem térő ajánlattal próbál rávenni arra, hogy a pénzed nála költsd el.

A hét második felében feszültséggel kell számolnod a magánéletedet illetően. Ezt azonban levezetheted úgy is, ha testedzéssel, vagy valamilyen kreatív munkával töltöd el az időd, ahelyett, hogy parttalan vitákat folytatnál a partnereddel. Majd amikor mindenki lehiggadt egy kicsit, meg lehet beszélni a dolgokat. Addig pedig keress kompromisszumot, vagy válaszd a taktikai visszavonulást. >>> Napi horoszkópok itt!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében ügyelned kell arra, hogy ne vállalj fel semmilyen kockázatot, mivel nem biztos, hogy a szerencse most a te oldaladon áll. Az ésszerű döntések azonban jó eséllyel eredményekhez vezetnek, ha így gondolkodsz, akkor nyugodtan vállalhatsz akár hosszabb távú elkötelezettséget is. Ezekben a napokban fokozottan támaszkodhatsz olyan emberekre, akik megbízhatóak és lojálisak veled.

A hét második felében választanod kell a szerelem és a pénz között. Persze ez a választás ennyire azért nem lesz éles, de a döntésed hosszú távon befolyásolhatja a magánéletedet. Abban is van jó dolog, ha úgy döntesz, próbára teszed a kapcsolatodat, hiszen abból is lehet tanulni és következtetéseket levonni a jövőre vonatkozóan. >>> Napi horoszkópok itt!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.