Heti horoszkóp 2018. november 26. – december 2. – Néha kell a taktika is

Horoszkóp minden hétre

2018.11.24. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején egy jónak tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség mindig csábító, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Az természetes, hogy jó lenne kevesebb stressz mellett élni, de nem biztos, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás erre. Vigyázz, hogy ne légy áldozat!

A hét második felében egy váratlan szerencsés esemény hatására kissé könnyebbé válhat az életed, ami a szerelmi életedre is kihatással lehet. Egy magabiztos Vízöntő ugyanis remek partner, melyet sokan szeretnének megkaparintani.

Vigyáznod kell ugyanakkor, hogy a hirtelen jött lehetőség, ne csábítson meggondolatlan impulzusvásárlásra, akkor, ugyanis ahogy jött, úgy mindjárt el is megy a szerencse. >>> Napi horoszkópok itt!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a szerelmi életed a hűség és az odaadás jellemzi. Ha partnerkapcsolatban élsz, akkor a pároddal emlékezetes napok várnak rád, ha pedig egyedülálló vagy, akkor egy izgalmas idegen borzolja fel a kedélyeket a közeledben.

A hét közepén számolhatsz egy kis feszültséggel a környezetedben, mivel valakinek sikerül a tyúkszemére lépned és az illető nem kívánja annyiban hagyni a dolgot. Ne menj bele az agresszióba, de tedd világossá, hogy nem foglalkozhatsz egyszerre mindenkinek az érdekeivel.

A hét végére lecsillapodnak a kedélyek és lehetőséged lesz elvonulni egy kicsit a világ zajától. >>> Napi horoszkópok itt!

.