Heti horoszkóp 2018. november 26. – december 2. – Néha kell a taktika is

Horoszkóp minden hétre

2018.11.24. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a tervezés és a jövőről történő gondolkodás kerülhet előtérbe. Több lehetőség körül kell kiválasztanod a legmegfelelőbbet és tekintettel kell lenned a közösségre is, amelynek tagja vagy. Szükséged lesz némi diplomáciai érzékre és tapintatra egyaránt.

A hét második felében felébred benned a vágy, hogy több szabadságot kapj és ez érinti a személyes kapcsolatodat is. Talán súlyos drámára nem kell számítani, de az biztos, hogy a partnered nem fog örülni a kis külön útjaidnak. Győzd meg arról, hogy ennyinek bele kell férnie, amúgy sem kell semmitől tartania. Már, ha valóban így van. >>> Napi horoszkópok itt!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a szándékaid szerint alakulnak a dolgaid, igaz, hogy ehhez neked is oda kell tenned magadat. Ezekben a napokban kivívhatod valakinek a csodálatát, ami jelenthet bármit a munkahelyi viszonyok kedvező változásától kezdve egy rejtélyes vacsorameghívásig bezárólag.

A hét második felében meglepetés érhet, mivel felmerül a lehetősége annak, hogy a jelenleginél nagyobb szabadsággal rendelkezz egy ügyben. Ne feledd, hogy ez egyben nagyobb felelősséget is jelent és egy rossz döntésnél csakis a te felelősséged merülhet fel. Mindezekkel együtt megéri kihasználni a lehetőségeket és egy kicsit kísérletezni. >>> Napi horoszkópok itt!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.