Heti horoszkóp 2018. november 26. – december 2. – Néha kell a taktika is

Horoszkóp minden hétre

2018.11.24. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a nagylelkűségedet teszi próbára valaki azzal, hogy olyasmire kér, ami azért még neked is túlzásnak tűnik. Mielőtt döntesz, gondold át, milyen hatással van ez a dolog rád és ügyelj arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot. Néha jobb az elején nemet mondani, mint később egy problémahalmazt görgetni magunk előtt.

A hét második felében izgalmassá válhat a szerelmi életed, melyet egy váratlan esemény okoz. A bizonytalanság, amely kialakul, nem tesz jót a kapcsolatodnak és egy ponton neked kell eldöntened, meddig feszíted a húrt. Gondold át, melyik fontosabb neked: a partnered, vagy a szabadságod? >>> Napi horoszkópok itt!

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején lehet, hogy hosszú távú kötelezettséget kell vállalnod, hogy elérd a célodat. Mielőtt azonban ezt megteszed, gondold végig, megéri-e ekkora áldozatot vállalnod. Ha a hosszú távú kilátásaid jók, nyugodt lehetsz, de ha esélyt látsz egy negatív forgatókönyvre is, légy óvatosabb.

A hét második felében elérhet valakinek a haragja egy olyan ügyben, amelyben te nem érzed hibásnak magadat. Próbáld higgadtan kezelni az ügyet, nehogy a végén már arról folyjék a vita, hogy ki milyen stílusban beszélt a másikkal. Védekezz, de keress kompromisszumot, ha lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.