Havi horoszkóp 2019. március – Bízz jobban önmagadban

Horoszkóp minden hónapra

2019.02.27. 17:32

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első felében késedelem fordulhat elő bizonyos pénzügyekkel kapcsolatban, de a problémát képes leszel áthidalni könnyedén. Ezekben a napokban egy izgalmas lehetőség tarthatja izgalomban a környezetedet, amely átragadhat rád is.

A hónap közepén kommunikációs problémák merülhetnek fel valakivel kapcsolatban, ami jelenthet egyszerű műszaki gondokat, de azt is, hogy az illető szándékosan kerüli a kapcsolattartást valamilyen okból. Könnyen lehet, hogy kreatívan kell megoldanod a helyzetet, melynek során olyan ismeret is a birtokodban juthat, melyet nem is szerettél volna megtudni.

A hónap végén egy régi, már szinte elfeledett ismeretségre alapozva valaki pénzhez szeretne jutni tőled, amit határozott fellépéssel kell elhárítanod. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején egy kihívás elé nézel, amelynek során nagyon gyorsan kell döntened egy szituációban, hogy elkerülj egy problémát. Koncentrálj és légy nagyon körültekintő, mivel komoly veszélye van annak, hogy egy hibás döntésnek anyagi következményei legyenek.

A hónap közepén valaki, aki közel áll hozzád, csalódást okoz viselkedésével. Bár az illető később mindent megtesz azért, hogy kiengeszteljen, neked még valószínűleg szükséged lesz egy kis időre ahhoz, hogy begyógyuljanak a sebeid.

A hónap végén öröm ér, mivel egy régebbi befektetésed, vagy egy régóta tartó projekted termőre fordul, vagy eredményesen zárul. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.