Havi horoszkóp 2019. március – Bízz jobban önmagadban

Horoszkóp minden hónapra

2019.02.27. 17:32

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején komoly erőfeszítéseket kell tenned, hogy egyensúlyban tudd tartani a körülötted lévő világot. A sikerhez valószínűleg szövetségesekre is szükséged lesz, de ilyet könnyen találsz, hiszen sokan szeretnek és örömmel állnak a te oldaladra, ha megkéred őket.

A hónap közepén egy új dologban próbálhatod ki a tehetségedet, de mielőtt belevágnál, meg kell majd hoznod egy fontos döntést és le kell tenned a voksodat valami mellett. Ezt a döntést úgy hozd meg, hogy közben őszinte vagy önmagaddal.

A hónap végén olyasmi történik veled, aminek során kiderül, milyen fontosak számodra a gyökerek és a múlt. Ebből mindig táplálkozhatsz és innen bármikor segítséget remélhetsz, különösen, ha tisztelettel közeledsz. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején kreatív energiák áramlanak benned, amitől új ötletek, elképzelések sora kavarog majd a fejedben. Legszívesebben szinte mindent átalakítanál magad körül, de mindeközben ügyelned kellene arra, hogy esetleg a fürdővízzel együtt nehogy a gyereket is kiöntsd.

A hónap közepén kiderülhet, hogy valamivel, vagy valakivel kapcsolatban álomvilágban éltél és a helyzet, vagy az illető korántsem képes teljesíteni azokat az elvárásokat, melyeket te támasztasz. Döntened kell, beéred-e kevesebbel, vagy esetleg valamilyen drasztikusabb módszerrel teszed helyre a dolgokat.

A hónap végén megkönnyebbülést érezhetsz, mivel egy régi és fontos aggodalmadról derül ki, hogy alaptalan volt. A dolgok ugyanis sokkal jobban alakulnak majd, mint azt vártad és még egy kellemes csalódás is vár rád egy személlyel kapcsolatban. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.