Havi horoszkóp 2019. március – Bízz jobban önmagadban

Horoszkóp minden hónapra

2019.02.27. 17:32

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elején a feltáratlan titkokra fény derül és a megoldatlan problémákra megoldás születik. Kitisztul körülötted minden, de ez azzal is jár, hogy olyasmit is meglátsz, ami eddig rejtve maradt a szemeid elől.

A hónap közepén a szokványos és unalmas dolgok szinte fájdalmasak lehetnek számodra és egész lényedet átjárhatja a változás igénye. Most megfontoltnak kell lenned, mert mindez olyan döntésekre sarkallhat téged, amelyek közül némelyet később megbánhatsz. Jól gondold át, lehet, hogy a változás önmagában még nem hoz jobbat, csak mást.

A hónap végén egy új lehetőség kapujába érkezel, de hogy ezen belépsz-e, az részben a környezeted hozzáállásán is múlik. A lehetőség azonban valószínűleg sokakat inspirálni fog körülötted, ami majd megkönnyíti a döntést számodra is. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején úgy érzed majd, hogy miközben körülötted mindenkinek jár egy kis pihenés, te folyton csak a taposómalomban hajtasz és cserébe nem kapsz megfelelő elismerést sem a környezetedtől. Ha így van, akkor változtass! Ne legyél olyan, aki csak morgolódik magában, de nem mer lépni, hogy a sorsát jobbra fordítsa.

A hónap közepén éppen akkor kerül eléd egy érdekes ajánlat, vagy lehetőség, amikor erre a legfogékonyabb vagy. Persze attól, hogy egy ajánlat jókor érkezik, még nem biztos, hogy az a legjobb lehetőség. Fontold meg a döntést és vizsgálj meg több variációt is.

A hónap végén gyakorlatiasan kell gondolkodnod és megosztanod a felelősséget és a munkát valakivel. Ezzel felszabadulsz egy teher alól, vagy legalábbis nem neked kell egyedül cipelned majd. Most egy fontos döntésed életre szóló élménnyel tehet téged gazdagabbá. Hallgass a szívedre ebben! >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.