Havi horoszkóp 2019. március – Bízz jobban önmagadban

Horoszkóp minden hónapra

2019.02.27. 17:32

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején egy rejtélyes ügyben kell tisztáznod a felelősséget, melynek során meg kell állapítanod majd, hogy bizony nem mind arany, ami fénylik. Miközben az igazságra fény derül, te olyan dolgokba is betekintést kapsz, amit alig akarsz majd elhinni.

A hónap közepén valaki váratlanul felajánl neked egy lehetőséget, amely nagyon csábítóan hangzik és amelynek segítségével egy régi vágyadat elégítheted ki. Miután mérlegelted a kockázatokat, mondj igent a felkérésre.

A hónap végén a családod egy tagja kérheti a segítségedet, de ahhoz, hogy teljesítsd a kérését, neked is szívességet kell kérned valakitől. Légy óvatos, mert ebben a helyzetben akár neked is kellemetlenséged támadhat. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején valaki felkeres és a támogatásodat kéri egy ügyben, vagy pedig megpróbál kölcsönkérni tőled. Bármennyire is szívesen segítenél neki, ne adj pénzt, mivel azt valószínűleg már sohasem látnád viszont. Keress alternatív megoldást a probléma rendezésére.

A hónap közepén legszívesebben megszöknél a körülötted egyre erősödő közéleti vita elől, mivel úgy érzed, hogy körülötted mindenki meg szeretne győzni téged az igazáról. Ha teheted, keress egy vitamentes övezetet, ahol legalább egy időre kikapcsolhatod ezeket a témákat az életedből.

A hónap végén egyensúlyoznod kell a kötelességed és a családod között, mivel szeretnél mindkét helyen tökéletesen teljesíteni. Két helyen egyszerre nem lehetsz, így muszáj lesz majd néhány kompromisszumot megkötni. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.