Havi horoszkóp 2019. március – Bízz jobban önmagadban

Horoszkóp minden hónapra

2019.02.27. 17:32

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egy megfelelő időben megtett lépéssel nagyon közel kerülhetsz egy fontos terved megvalósulásához. Bízz önmagadban, a megérzéseidben és hagyd, hogy ezúttal az érzelmeid is befolyásoljanak.

A hónap közepén szokásodtól eltérően jobban teszed, ha egy ügyben csakis a saját érdekeidet nézed és nem az együttérzés motivál egy döntésben. Vedd észre, hogy ezúttal ki akarnak használni az érzelmi zsarolás módszerével.

A hónap végén egy kérdésben nagyon gyakorlatiasan kell gondolkodnod, így pénzügyileg is sikeres lehet az előtted álló időszak. Talán olyannyira is, hogy elkezdhetsz valami újban is gondolkodni, ami a szórakozást, kikapcsolódást illeti. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

Halak – havi horoszkóp

Számodra most is ez a hónap, amikor álmok teljesülnek és újak születnek, de most még egy különleges meglepetés is várhat rád. Légy nyitott most a kalandokra és indulj bátran egy utazásra, történjen az akár a valóságban, vagy az érzelmeid hullámain.

A hónap közepén új eszmék, gondolatok találnak meg és még az is lehet, hogy ezek hatással lesznek a jelenlegi valódra. Bizonyos dolgokban már túl régóta játszod az áldozat szerepét, talán ideje lenne felébredned és átvenni az irányítást az életed egy fontos eleme felett.

A hónap végén úgy érzed majd, hogy ellenálhatatlanul sodródsz egy új világ felé, de ez számodra egyáltalán nem lesz kellemetlen. Ha úgy érzed, hogy egy változással végre valamiben igazán önmagad lehetsz, ne habozz túl sokat. Rövid az élet ahhoz, hogy abban olyan szerepet játssz el, amelyben nem önmagadat adod. >>> És ezt láttad? Melyik a legellenszenvesebb csillagjegyed?

.