Heti horoszkóp 2019. február 25 – március 3. – Egy változatos hét

Horoszkóp minden hétre

2019.02.23. 17:30

Az Ikrek a héten akár a bakancslistájáról is lehúzhat egy tételt, a Szűz iszonyú nyomás alatt lesz. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében a munkahelyeden nehéz helyzetek adódhatnak és lehet, hogy meg kell védened magadat a támadások, intrikák ellen. Állj ki önmagadért bátran és ne engedj teret a rosszindulatú rágalmazóknak. A helyzet kulcsa az őszinteség azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.

A hét második felében egy hír, vagy esemény hatására magadba fordulhatsz és elgondolkodhatsz az élet múlandóságáról. Bármennyire is szomorúvá tesz az, ami történt, ne feledd, hogy a te életed megy tovább és amíg itt vagy, hasznosan és lehetőleg élvezettel kellene eltölteni az időt. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Bika - heti horoszkóp

A hét elején hiába szeretnéd a legjobbat kihozni önmagadból, ha a többiek visszafognak, vagy a véleményük teljesen más, mint a tiéd. Megpróbálhatod meggyőzni őket, de ha nem sikerül, egyedül kell végigvinned a projektet. Persze akkor a dicsőség is egyedül illet majd meg.

A hét második felében egy fontos találkozó várhat rád, ahol fontos kapcsolati tőkét építhetsz, amely nem csak a karrieredet, hanem a magánéletedet is érintheti valamilyen formában. Ne feledd, hogy csakis rajtad áll, hogy az adódó lehetőségek közül melyiket részesíted előnyben. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.