Heti horoszkóp 2019. február 25 – március 3. – Egy változatos hét

Horoszkóp minden hétre

2019.02.23. 17:30

Nyilas - heti horoszkóp

A hét első felében szembe kell nézned egy régóta megoldatlan problémával, melyet mindeddig igyekeztél a szőnyeg alá söpörni. Lehet, hogy mindez konfliktussal és talán kényelmetlenséggel is jár, de amint tisztázod a helyzeted és világossá teszed az álláspontodat, a dolgok egyértelművé válnak majd.

A hét második felében pénz állhat a házhoz, amit egy korábban kifizetett összeg, vagy egy sikeres befektetés hozadéka jelenthet. Talán most az első gondolatod az, hogy magadra költsd az extra pénzt, de mielőtt így teszel, gondolj arra is, hogy nem biztos, hogy minden ilyen pozitívan alakul körülötted a jövőben is. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Bak - heti horoszkóp

A hét elején néhány figyelmeztető jelet látsz egy hozzád közelálló viselkedésében, ami talán azt jelenti, hogy az illető bajban van. Légy türelmes, ha elsőre nem akar beavatni téged, hagyj időt neki, hogy feldolgozza az első sokkot. Hamarosan úgyis a segítségedet, támogatásodat kéri majd.

A hét második felében egy ajánlattal kopogtatnak be hozzád, de ez az ajánlat, legyen bármilyen kecsegtető is, nem biztos, hogy előnyös lesz számodra. Vigyázz, ne hagyd magadat manipulálni és ne rendelj meg olyasmit, amire valójában semmi szükséged nincsen. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.