Heti horoszkóp 2019. február 25 – március 3. – Egy változatos hét

Horoszkóp minden hétre

2019.02.23. 17:30

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első felében mélyen a pénztárcád fenekére kell nézned, ha egy vágyadat teljesíteni akarod. Könnyen lehet azonban, hogy a dolog megéri az árát, mert talán a bakancslistádról tudsz így lehúzni egy tételt.

A hét második felében egy hosszú távú célod érdekében kell megtenned valamit, amely már régóta a körmödre égett. Ha ez valamilyen dokumentum aláírását is tartalmazza, vagy pénzügyi vonzata van, nagyon ügyelj az esetleges apró betűre és a pontos adatokra. Sok múlhat rajta. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Rák - heti horoszkóp

A hét elején néhány fontos dologgal készülsz el és már alig várod, hogy felszabadulj a terheid alól. Pedig az még lehet, hogy pár nappal odébb van, mivel közbe jöhet valami, ami talán egy ajánlat, vagy egy kérés, amire majd nem tudsz, vagy nem akarsz nemet mondani.

A hét második felében egy új problémával kell szembenézned, ez azonban nem veszélyezteti a programjaidat és a terveidet. Valaki megpróbálhat veled szembe menni és a környezetedet is ellened fordítani, de valószínűleg végül esélytelen lesz veled szemben. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.