Heti horoszkóp 2019. február 25 – március 3. – Egy változatos hét

Horoszkóp minden hétre

2019.02.23. 17:30

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első felében újra át kell tekintened néhány tervedet, mivel időközben megváltoztak a körülmények, így ezzel együtt neked is változtatnod kell. Könnyen lehet azonban, hogy a módosításoknak nem mindenki fog örülni a környezetedben, ami azt jelenti, hogy számolnod kell egy kis vitával is.

A hét második felében egy program, kirándulás, vagy utazás köti le a figyelmedet, ahol alkalmad lesz egy kicsit gondolkodni és lenyugodni. Ez alatt az idő alatt eldőlhet az is, hogy valakit a továbbiakban kizársz-e az életedből, vagy adsz még egy további esélyt neki. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Szűz - heti horoszkóp

Ha az elmúlt hetet nehéznek értékelted, akkor ennek a hétnek az első felére már egy külön szót kell alkotnod. Az első napokban úgy érzed, akkora nyomás nehezedik rád, hogy legszívesebben megszöknél egy szó nélkül, itt hagyva csapot, papot.

A hét második felére lecsillapodnak a kedélyek és már sokkal könnyebben megy körülötted minden. Vedd fel a kapcsolatot néhány barátoddal, vagy szervezz le egy programot a pároddal. Ha szerencséd van, még az időjárás is téged támogat majd. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.