Heti horoszkóp 2019. február 25 – március 3. – Egy változatos hét

Horoszkóp minden hétre

2019.02.23. 17:30

Mérleg - heti horoszkóp

A hét elején középpontban érezheted magadat, de ennek nem biztos, hogy őszintén tudsz majd örülni. Új feladatok, nehezedő pálya vár rád és nem biztos, hogy a körülmények javulnak a jelenlegi állapotokhoz képest. Ha váltanál munkahelyet, vagy akár élethelyzetet, talán most van itt az ideje, hogy körülnézz egy kicsit.

A hét második felében egy kellemes meglepetés ér, mivel valaki, akitől ezt nem vártad, váratlan ajándékkal lep meg. Lehet, hogy félreismerted az illetőt? Ha így van, nézd meg magadnak újra, könnyen lehet, hogy most valami egészen mást látsz meg a szemében, mint eddig. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Skorpió - heti horoszkóp

A hét elején egy utazás, vagy egy esemény kerül a látókörödbe, ahol talán egy rég nem látott baráttal is újra találkozhatsz. Talán elsőre nem túl sok kedved van kimozdulni, de nagy hiba lenne a lustaságodra hallgatnod. Érdekes dolgok történhetnek veled, ne hagyd ki!

A hét második felében egy félreérthető helyzetet kell kezelned a családban, vagy a közeli baráti körödben. Talán elsőre nem tűnik túl jónak a helyzeted, de egy kis kreativitással könnyedén kivághatod magadat és még a te javadra is fordíthatod az eseményeket. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.