Heti horoszkóp 2019. február 25 – március 3. – Egy változatos hét

Horoszkóp minden hétre

2019.02.23. 17:30

Vízöntő - heti horoszkóp

A hét első felében felerősödik benned a késztetés, hogy életmódot válts. Ha ilyesmiben gondolkodsz, ne csak a testi egészségedre gondolj, hanem a lelkire is. Ügyelj arra, hogy megtaláld a boldogságot a mindennapokban. Örülj a tavasznak és a körülötted lévő megannyi szépségnek.

A hét második felében egyre nyitottabb lehetsz, könnyen ismerkedsz és találsz magadnak új barátokat. Különösen igaz ez, ha az új szokásaid révén olyan emberekkel ismerkedsz meg, akiknek az érdeklődési köre, céljai hasonlóak a tiédhez. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

Halak - heti horoszkóp

Az elmúlt pár hétben igazán kitettél magadért, így most végre lassíthatsz egy kicsi a hét első felében. Arra ügyelj azonban, hogy ne csak lustálkodj, hanem használ ki az időt aktív pihenésre is. Mozogj, próbálj ki új dolgokat és igyekezz olyanokkal tölteni az idődet, akik inspirálnak téged.

A hét második felében olyan lehetsz, mint akit kicseréltek és ezt a környezetedben szinte mindenki észre fogja venni. Légy azonban körültekintő, mivel nem mindenki örül őszintén veled, így számíthatsz némi szurkálódásra is elsősorban olyanoktól, akik úgy érzik, velük nem bánt elég kegyesen a sors. >>> Tudtad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy!

.