Heti horoszkóp 2019. március 18. – március 24. – Felelős döntések

Horoszkóp minden hétre

2019.03.16. 17:30

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felét számodra az optimizmus és a szeretet uralja majd. Ezekben a napokban a szokásosnál is jobban fogod élvezni a szeretteid társaságát és ők is remekül érzik majd magukat a te társaságodban. Most jó alkalom lehet közös programokra, legyen az egy utazás, vagy akár egy közös vásárlás is.

A hét végére viszont egy kis feszültségben lehet részed, amit az okoz majd, hogy valaki benned is felelőst keres egy számára negatív esemény bekövetkeztében. Őrizd meg a józanságodat, még ha igaztalan vádakkal is illetnek és igyekezz józanul érvelni önmagad mellett. Ebben most segítségedre lehet egy régebbi közös emlék felidézése is. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében céltudatosan és magabiztosan haladhatsz a célod felé, de közben igyekezned kell megtartani az egyensúlyt a családi köztelezettségek és munka között. Ezekben a napokban egy nálad erősebbnek, vagy esélyesebbnek tartott versenytársat üthetsz ki a nyeregből, meglepetést okozva mindenkinek a környezetedben. A tisztelettel és elismeréssel, ami ezzel jár, gazdálkodj bölcsen.

A hét második felében lelki támaszt kell nyújtanod egy hozzád közelállónak és segítened kell őt kivezetni abból a mély válságból, melybe egy váratlan esemény taszította bele. A leggyorsabb sikert akkor érheted el, ha egy közös emlék alapján rávezeted arra, hogy igyekezzen távlatokban gondolkodni. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.