Heti horoszkóp 2019. március 18. – március 24. – Felelős döntések

Horoszkóp minden hétre

2019.03.16. 17:30

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele unalmasan telhet, mivel kénytelen leszel kicsit utolérni magadat a papírmunkák terén. Jó koncentrációval és megfelelő időbeosztással azonban sikeresen így hamar túljutsz ezeken a feladatokon. Ezekben a napokban kötelezettségvállalásaiddal is foglalkoznod kell, dönts felelősen az előtted álló ügyekben, mert rajtad is sok múlik.

A hét második felében bátran vágj a közepébe, ha valamilyen versenyhelyzetbe kerülnél, mivel gyors döntésed következtében számolhatsz egy kis előnnyel, másokkal szemben. Így mire a többiek a kanyarba érnek, már csak azt láthatják, hogy te már a célban pihensz. Mindez méltán növeli majd az önbizalmadat és az elismertségedet is. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy céltudatos hajrával könnyedén teljesíthetsz egy feladatot, amely előtted áll, igaz ehhez társulhat majd némi szerencse is. Ne feledd azonban, szerencséje is csak annak van, aki amúgy megteremti ennek lehetőségét. A lehetőségekkel, melyek előtted állnak, most okosan kell gazdálkodnod.

A hét második felében a családodra, különösen annak egy tagjára kell összpontosítanod. Előtérbe kerülhetnek az érzelmek és olyan dolgokat is megtudhatsz a másikról, melyeket eddig nem osztott meg senki mással. Légy óvatos, nehogy visszaélj a bizalommal, mert azt megszerezni nagyon nehéz, elveszíteni örökre viszont egy pillanat műve. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.