Heti horoszkóp 2019. március 18. – március 24. – Felelős döntések

Horoszkóp minden hétre

2019.03.16. 17:30

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében karizmád, személyes varázsod révén, előnyös helyzetből várhatod, hogy egy előtted álló, következő feladat során is be tudd bizonyítani, mennyire rátermett és felkészült vagy. Ezekben a napokba egy utazással kapcsolatban lesznek teendőid, melyet nem szabad tovább halogatnod, mivel minden nappal növekednek ennek várható költségei.

A hét második felében szükséged lesz egy kis szerencsére is, hogy túljuss egy nehéz helyzeten, de optimistán gondolkodva még az is összejöhet neked. Légy azonban körültekintő és legyen egy B-verziód is arra az esetre, ha a dolgok mégsem úgy alakulnának, mint ahogyan azt előre eltervezted. A hét végén alkalmad lesz lenyűgözni valakit. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztos fellépéssel könnyedén magad mellé állíthatsz valakit, aki előzőleg pont ellened próbált fellépni. Ügyelj arra, hogy erőt mutass és határozottságot, de ne élj vissza a helyzeteddel és próbáld jól használni a hatalmat, amely most a kezedbe került. Légy bölcs és gondolkozz hosszú távon!

A hét második felében szembe kell szállnod valakivel, aki kapzsi módon próbálja kihasználni a helyzetét veled, vagy valamelyik hozzátartozóddal szemben. Amíg nem muszáj, kerüld a nyílt konfliktust, de légy határozott és lényegre törő. Az illető valószínűleg már ebből is pontosan érteni fogja, hogy itt nem terem most babér számára. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.