Heti horoszkóp 2019. március 18. – március 24. – Felelős döntések

Horoszkóp minden hétre

2019.03.16. 17:30

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első napjaiban felszínre kerülhet egy régi feszültség közted és egy a környezetedben élő személy között. Talán egy régi sérelem az alapja mindennek, de könnyen lehet, hogy magánéleti szál is megjelenik a történetben. Ahhoz, hogy túljuss ezen a válságon, szükséged lehet szövetségesekre is.

A hét második felében némi zavar támadhat a fejedben, mivel olyan információt kaphatsz, ami ellentétben áll azzal, amit eddig gondoltál egy ismerősödről. Ha az illető bajban van, ajánld fel a segítségedet, ha pedig olyasmi derült ki, ami nem fér bele a te normáidba, akkor lépj egy lépést hátra az illető közeléből. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében sok energiát kell befektetned valamibe, hogy sikert érj el és ehhez szükséged lesz egy társra, vagy egy szövetségesre is. Jó alkalom kínálkozik most arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a viszonyodat és a közös cselekvés hatására megerősödjön a bizalom kettőtök között.

A hét második felében érzékenyen érinthet egy a közeledben történő esemény, amely arra irányítja rá a figyelmedet, hogy a dolgok nem mindig alakulnak körülöttünk úgy, ahogyan szeretnénk. Próbálj tanulni a más kárából és tegyél meg mindent, hogy veled ne fordulhasson elő ugyanez. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

.