Heti horoszkóp 2019. március 18. – március 24. – Felelős döntések

Horoszkóp minden hétre

2019.03.16. 17:30

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében jó eredményekre számíthatsz, ha valamilyen szellemi teljesítményt szeretnél elérni, Ha tanulsz, vagy vizsgázol valamiből, esetleg fontos pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket kell meghoznod, akkor ezekben a napokban érdemes ezzel foglalkoznod. Most a tanácsodat is kérheti valaki, aki sokkal fiatalabb nálad. Válaszolj felelősen, mert talán nem is tudod, mennyit számít neki a véleményed.

A hét második felében döntő lépésre szánhatod el magadat egy régóta húzódó ügyben, de közben figyelned kell egy megérzésedre is, nehogy közben egy elhamarkodott döntést hozz meg. Ezekben a napokban olyan helyzetbe keveredhetsz, amiben a családodat kell megvédened vádakkal, vagy egy külső támadással szemben. Légy határozott! >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy megoldandó ügy miatt sokkal erősebben kell a családodra összpontosítanod, mint az szokásos. Használd fel ezeket a napokat arra is, hogy olyan kérdéseket is megvitass, amiknek a kibeszélése már régóta húzódik. Valaki a közeledben most megmutatja számodra az igazi személyiségét, ami talán némi meglepetést is okoz számodra.

A hét második felében versenyhelyzetbe keveredhetsz, de a győzelem számodra most nem lehet kérdéses részben a dolgok szerencsés összeállása, részben pedig személyes elkötelezettséged miatt. Ezekben a napokban jó szándékod és akaratod ellenére kellemetlen helyzetbe hozhatod egyik ismerősödet, de a helyzetet hamar orvosolni tudod egy kis nagylelkűséggel. >>> Láttad? Ez az öt legérzékenyebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.