Heti horoszkóp 2019. március 4. – március 10. – Érzékeny időszak

Horoszkóp minden hétre

2019.03.02. 17:28

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében komoly erőfeszítésedbe kerülhet, hogy fenntartsd az egyensúlyt az életed érzelmi és racionális oldala között. Ha az eszedre hallgatsz, akkor csorbulhat az önbecsülésed, ha pedig a szívedre, akkor talán sérülhet az, amit eddig gondos munkával felépítettél. Végy egy mély levegőt és gondold át, hogy egy okos kompromisszum néha hosszabb távon előnyös tud lenni.

A hét második felében türelmet kell gyakorolnod, mivel valami, amire már nagyon vársz, később következik be a tervezettnél. Légy gyakorlatias és a fennmaradó időben töltsd hasznosan az idődet. A hét végén egy kisebb magánéleti viharra készülhetsz, de ez hosszabb távon nem érinti a meglévő kapcsolataidat. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében, ha nem vigyázol, megtévesztés áldozata lehetsz, legyél nagyon óvatos különösen az ismeretlenekkel, akik egy remeknek tűnő ajánlattal keresnek fel. ne feledd az alapszabályt, semmit sem kell egyből elfogadni. Kérj haladékot a döntésre, vagy egyszerűen sétálj el!

A hét második felében komoly és nehéz feladatok elé állít az élet. Lehet, hogy most meg kell mutatnod vezetői tulajdonságaidat és csapatot kell építened, hogy egy feladatot sikerrel oldjatok meg. Kemény időszak lehet ez, de az eredmények is önmagukért beszélnek majd. A hét végén ne sajnáld az időt egy kis pihenésre sem! >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.