Heti horoszkóp 2019. március 4. – március 10. – Érzékeny időszak

Horoszkóp minden hétre

2019.03.02. 17:28

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében az élet megmutatja számodra a szeretetteljesebb oldalát. Népszerűséged töretlen lesz és bármibe fogsz, az szinte már a kezdetektől sikerre van ítélve. Ha új kapcsolatokat alakítanál ki, legyen az magán, vagy szakmai jellegű, most kezdj neki. Ha pedig javítanál egy kapcsolatodon valakivel, akkor az időpont nem is lehetne ennél alkalmasabb számodra.

A hét második fele izgalmakat tartogat számodra, mivel egy külső erő hatására, vagy egy személy cselekedetei nyomán egy terved dugába látszik dőlni. Lehet, hogy a dolognak pénzügyi vonzata is lesz, így ajánlott most a fokozott óvatosság. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében kitolódhatnak az eddigi határaid és számodra olyan lehetőségek nyílhatnak meg, amelyeket eddig nem vettél számításba. Átalakul az életed. a körülményeid és neked közben erre érdemes folyamatos önvizsgálattal reagálnod. Ezekben a napokban könnyen lehet, hogy egy új közösséghez való csatlakozás is vár rád.

A hát második felében álláspontodat, vagy igazadat kell megvédened támadásokkal, vagy vitákkal szemben. Az eset jó alkalom lehet arra, hogy tisztázz olyan dolgokat is a környezeted egyes tagjaival, amelyekre eddig nem volt alkalmad. A hét végén jó eséllyel sikerülhet csökkentened a benned felhalmozódó stresszt egy romantikus program segítségével. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

.