Heti horoszkóp 2019. március 4. – március 10. – Érzékeny időszak

Horoszkóp minden hétre

2019.03.02. 17:28

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele az egyensúlykereséssel telhet, mivel a lehetőségeid és a vágyaid most nem lesznek igazán összhangban egymással. Talán csak az időzítéssel van baj, de most nem biztos, hogy minden úgy alakul majd, ahogyan azt szeretnéd. Ne feledd azonban, hogy ami ma még csak álom, az holnapra a valóságod rész elehet és ehhez az utat te tudod egyedül megtalálni.

A hét második felében annak élvezheted az előnyeit, hogy személyes varázsod és vonzerőd most sokkal erősebb lesz, mint bármikor. Talán érdemes még egy kicsit vissza is fognod magadat, mivel a belőled áradó őserő esetleg elbizonytalaníthatja a partnered, vagy a partner-várományosod. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyen és megértően kell közelítened egy kérdéshez és törekednek arra, hogy ne okozz sérülést az esetleges véleményeddel, vagy a tetteiddel. Néha hiába van meg a lehetőségünk, hogy mások fölé kerekedjünk, inkább kihagyunk egy ziccert és hagyjuk nyerni a másikat.

A hét második felében rád hárul a felelősség egy feladatban, emiatt lehetséges, hogy be kell áldoznod a magánéleted egy szeletét a siker érdekében. Ha hosszú távon gondolkodsz, akkor viszont ez az ár, nem akkora, amelyet ne lehetne megfizetni. A várható elismerés és nyereség valószínűleg utólag mindent megszépít majd. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.