Heti horoszkóp 2019. március 4. – március 10. – Érzékeny időszak

Horoszkóp minden hétre

2019.03.02. 17:28

Nyilas – heti horoszkóp

Ne csodálkozz, ha a hét elején a munkakedved és a lelkesedésed különösen alacsony szinten lesz és nagyon nehezen tudod majd rávenni magadat, hogy beállj a sorba és húzd az igát a többiekkel. Persze ezt meg kell tenned, mivel te sohasem szeretsz csalódást okozni senkinek. Ezekben a napokban tartózkodj minden alkoholtól és káros szenvedélytől is, mivel azoknak most különös hatása lehet rád.

A hét második felében egy korábbi erőfeszítésed eredményeképpen végre közel kerülsz egy célodhoz, de hogy minden a helyére pattanjon, most szükséged lehet arra, hogy a magánéletet háttérbe szorítva csak egy feladatra koncentrálj. Talán emiatt most át kell szervezned pár dolgot, de az eredmény utólag majd mindent igazolni fog. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében szinte belelátsz majd az emberek fejébe, így nagyon fel kell kötnie a nadrágját annak, aki meg akar téged vezetni. Ebben az időszakban fogékonyabb lehetsz a körülötted lévő emberek problémáira, ami arra ösztönöz majd téged, hogy ahol lehetőséged van rá, segíts.

A hét második felében a kreativitás és a közösségi szellem kombinációja hat rád, melyre támaszkodva most olyan feladatokba is belevághatsz, melyeket egyedül eddig nem nagyon mertél megkockáztatni. Motivációdat most könnyedén adod át másoknak, amivel akár hihetetlen dolgokra is képes lehetsz egy csapatban tevékenykedve. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.