Heti horoszkóp 2019. március 4. – március 10. – Érzékeny időszak

Horoszkóp minden hétre

2019.03.02. 17:28

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében a kemény munkához sem energia, sem pedig lelkesedés nem áll a rendelkezésedre, így ha nem szeded egy kicsit össze magad, csalódást okozhatsz másoknak. Nehéz ilyen helyzetben felállni és összeszorított foggal továbbmenni, de neked most lehet, hogy erre kellene törekedned. Soha ne veszítsd el a hitet önmagadban!

A hét második felében egy szenvedélyes vita várhat rád, talán az elfoglalt pozíciódat, vagy vezető szerepedet kell megvédened egy ügyben. Légy határozott, de óvakodj a heves érzelemnyilvánítástól, mivel az csak eltereli a figyelmet a lényegről. Arról, hogy itt te vagy a legjobb. >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyen és megértően kellene viszonyulnod egy a környezetedben fellépő problémához. Értékeld a jó dolgokat és segítsd helyrehozni azt a hibát, melyet egy számodra fontos ember vétett. Tekints a jövőbe és igyekezz a vita helyett inkább a kapcsolatok erősítésén dolgozni.

A hét második felében csábításnak leszel kitéve, de hogy ennek végül mennyire engedsz, az csakis rajtad múlik majd. Lehet, hogy most nagy önuralomra lesz szükséged ahhoz, hogy ne kövess el valami végzetes hibát. Tudod, mi a helyes lépés, csak néha nagyon nehéz úgy is tenni, nem igaz? >>> Láttad? Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.