Heti horoszkóp 2019. április 8. – április 14. – Új kapcsolatok, új célok

Horoszkóp minden hétre

2019.04.06. 17:45

A Szűz most álmodozik és tervez, a Skorpiónak pedig nem szabad feladnia. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében nagyon kell majd koncentrálnod és jól kell megítélned egy helyzetet, a döntést pedig hosszú távú szempontok alapján lenne jó meghoznod majd. Akár személyes, akár valamilyen pénzügyi, ingatlannal kapcsolatos a kérdés, ezek a napok valószínűleg döntő jelentőségűek lesznek a végeredmény szempontjából.

A hét második felében szinte a világ tetején érzed magad, mivel egy jó hír hatására hirtelen megszabadulsz egy szorongástól, ami azért okozott néhány álmatlan éjszakát neked a közelmúltban. Most a pénzügyi és a magánéleti kilátásaid is nagyon jók, így bizakodva tekinthetsz a jövőbe. Lazíts egy kicsit, legalább a hét végén, igazán megérdemled. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele rendkívül alkalmasnak látszik arra, hogy a magánügyeiddel foglalkozz. Jó időszak ez arra, hogy megerősítsd a barátságot, vagy éppen egy aktuális szerelmet, de arra is, hogy egy esetleg fennálló feszültséget rendezz el valakivel. Mindebben most segítségedre lehet egy lelki társ, vagy egy hű barát is.

A hét második felében a hosszú távú terveiddel leszel elfoglalva és ez igaz lehet a magánéletedre és a munkádra is. Egy változás, vagy hír most ráirányíthatja a figyelmet egy eddig lappangó problémára, melynek a tartós megoldására most igen jó esély mutatkozik. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.