Heti horoszkóp 2019. április 8. – április 14. – Új kapcsolatok, új célok

Horoszkóp minden hétre

2019.04.06. 17:45

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében felelősséget kell vállalnod egy régebben elkövetett hibádért, de ennek nem lesz jelentős hatása az eddigi életedre sem pénzügyileg, sem erkölcsileg. Az eseten elgondolkodva viszont remek alkalom kínálkozik arra, hogy átgondold, mely szokásod az, amin változtatni kellene, hogy többet ne keveredj ilyen szituációba.

A hét második fele nyugalmat és sikert hoz számodra és egyre nagyobb lelkesedéssel vetheted bele magadat egy új dologba, amely lehet egy hobbi, vagy egy új munka is. Ezek a napok némi pénzügyi sikert is hozhatnak neked, melyet azonban valószínűleg csak egy későbbi időpontban élvezhetsz közvetlenül. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele igazán alkalmas lesz arra, hogy a pénzügyeidben, vagy a munkádban lépj egyet előre. Ha tárgyalásokat, megbeszéléseket kell lefolytatnod, akkor ezekre a napokra időzítsd, de közben ügyelj arra, hogy kiiktass erre az időre minden zavaró tényezőt az életedből.

A hét második fele nagy reményekkel indulhat számodra, de arra ügyelned kell, hogy ne csak a nagy képet, hanem az apróbb részleteket is szem előtt tartsd. A koncentráció hiánya most olyan hibákat eredményezhet, melyeket később nagyon nehéz lesz helyrehoznod. Vigyázz arra is, nehogy túlvállald magadat. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

.