Heti horoszkóp 2019. április 8. – április 14. – Új kapcsolatok, új célok

Horoszkóp minden hétre

2019.04.06. 17:45

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele igazán alkalmas lehet számodra arra, hogy felzárkózz olyad dolgaiddal, melyekkel kapcsolatban némi késésben vagy. Ha koncentrálsz és a figyelmedet nem osztod meg, most jó eséllyel időben a helyére kerül minden. Ezekben a napokban egy új kötelezettség vállalása is szóba kerülhet nálad, erről annak fényében dönts, hogy mi szolgálja a hosszú távú érdekeidet.

A hét második fele optimizmust és jókedvet hoz számodra és egy új lehetőséget, mellyel kimozdíthatsz a holtpontról egy régóta fennálló problémát, vagy elvarrhatsz végre egy szálat a magánéletedben, vagy a munkádban. Ezekben a napokban pozitív visszajelzéseket kaphatsz, akár bókok, vagy jutalom formájában. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyen reagálhatsz egy a magánéleteddel kapcsolatos változásra, vagy hírre és az eset jó alkalom lehet arra, hogy tisztáz egy félreértést, vagy valami olyan dolgot, amit még nem beszéltél ki a másik féllel. Ez most jó alkalom lehet arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatod a partnereddel és egy új szintre emeld a viszonyt vele.

A hét második felében olyan jó híreket kapsz, hogy legszívesebben megosztanád ezeket az egész világgal. Talán egy jeles alkalom jön el valamelyik szeretted életében, vagy nagy sikert ér el valaki a környezetedben és úgy érzed, ebben neked is részed akad. Ezekben a napokban a romantika területén is új mélységeket tapasztalhatsz meg, ha nyitott vagy néhány újdonságra is a hálószobában. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.